Undgå elektrisk hår !!! 

Kæmper du tit med elektrisk hår i vintermånederne? Så er kuren helt enkel: Kom lidt creme i håret, det slår det ned. Og ja, du kan bruge en hvilken som helst creme:  Du skal bare fordele lidt creme i håndfladerne og stryge det over håret, så er den statiske elektricitet væk. Hvis du gerne vil have noget lækkert cream så kom ned i salonen så kan jeg anbefale noget til dig som jeg har i salonen fra I.C.O.N. 

Undgå hue hår !!!  

Kan du ikke leve uden din hue i vinterhalvåret? Men er du træt af hattehår? Så er her et par råd til, hvordan du undgår det flatterende flyvske og flade hår:

* Hvis du har langt hår, så tag en stor, blød elastik og lav en løs knold. Tag en løs hue ud over, når du går ud – og når du går ind igen, lader du helt enkelt lokkerne falde ned og dit hår har smukt og har naturligt fald. Du kan også sætte håret op i en løs fletning, hvis du ikke er til knold.

* Har du kort hår – og bliver det fladt under huen? Så køb en lille tørshampoo i rejsestørrelse og hav den med i tasken. Når du kommer indenfor, kan du puffe håret op til fylde med lidt tørshampoo.

* Du kan altid erstatte huen med en pandebånd, og så er problemet også løst (og dine ører er stadig lune!)

Og til sidst undgå som altid at vaske for meget hår da det også udtør. Din krop og hår har bedst af ikke at du går i bad hverdag hvis muligt.

og masser af fugt til dit tørrer hår og krop i vinter perioden….