Jeg har længe brugt Origan produkter til Ansigtet , men trængte til der skulle skiftes ud med noget nyt.!!

så for to mdr. siden købte jeg Ole Henriksen s produkter og jeg er vild med det. !

Jeg føler min hud stråler og at jeg  har fået glød og ser frisk ud. 🙂

Lige såvel som jeg elsker at pleje mit hår, elsker jeg også at pleje mit Ansigt og krop.

Derfor har jeg kastet mig ud i Ole Henriksen s produkter, og jeg må sige at være positiv overrasket , jeg har en skøn fornemmelse efter jeg har vasket/renset mit ansigt.

AFTEN

først fjerner jeg min make up med :  Ole Henriksen Face The Truth Gel Cleanser er et alsidigt renseprodukt, som kan bruges til alle hudtyper. Den er med en meget avanceret formel, som både fjerner snavs, urenheder og olie fra hudens overflade. Den er med en energigivende citrusduft og opløftende appelsinekstrakt, som virker genopfriskende, og som efterlader huden med en frisk følelse. Når Ole Henriksen Face The Truth Gel Cleanser emulgeres op med vand, vil den danne et lækkert skum, hvilket også gør den yderst velegnet at bruge i badet. super lækker..!!

Derefter bruger jeg : Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel er en gel, som er med til at give huden en mere jævn og glat overflade. Produktet bruges om aftenen, for at huden kan få ro til at absorbere alle virkestofferne om natten. Den udjævner hudens overflade, giver en finere tekstur og minimerer synligheden af porer, blandt andet på grund af indholdet af glykolsyre og mælkesyre. Dette produkt giver hurtige resultater uden at irritere huden. Efter brug af Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Gel vil man vågne op med en mere glat og ungdommelig hud. Vær opmærksom på at på grund af frugtsyrerne i denne creme, anbefales det at bruge solbeskyttelse i dagtimerne.

Efter min Night gel så bruger jeg : Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Creme arbejder på at fornye huden, mens du sover. Den indeholder frugtsyrer, som virker eksfolierende, for at stimulere hudens cellefornyelse, og for at reducere synligheden af fine linjer og rynker. Huden fugtes i dybden, bliver dejligt blød, mens hudens naturlige fugtbarriere styrkes. Ole Henriksen Invigorating Night Transformation Creme giver en frisk og ungdommelig glød, og de naturlige olier i cremen virker nærende og beskyttende på huden. Vær opmærksom på at på grund af frugtsyrerne i denne creme, anbefales det at bruge solbeskyttelse i dagtimerne.

MORGEN

Om morgnen bruger jeg :  Ole Henriksen Truth Serum er et dagligt vitamintilskud til dit ansigt. Med et ekstremt højt indhold af C vitamin sørger dette serum for at udglatte linjer og rynker, samtidig med at det forebygger forekomsten af nye. Antioxidanterne i Ole Henriksen Truth Serum virker som skjold mod luftens forurening, mens fugtbindende ingredienser, gør huden velnæret og beskyttet. Den indeholder desuden ekstrakt fra appelsin og grøn te, og er med til at give en smuk og ungdommelig glød. Dette aromatiske serum er let som en fjer, og absorberes øjeblikkeligt. Ole Henriksen Truth Serum er et forebyggende serum, hvis beroligende egenskaber gør den velegnet til sart hud, der har tendens til rødme og udslæt.

Og efter min serum bruger jeg min dagcreme. : Ole Henriksen Truth Revealed Brightening SPF 15 Moisturizer er en superkoncentreret dagcreme, der afdækker hudens sande skønhed. Denne usædvanlige creme indeholder alt det, du elsker ved Ole Henriksen Truth Serum, og bygger videre på dette fantastiske produkt. Den forbedrer hudens struktur, og gør den mere spændstig og fast. Fine linjer udviskes, og på grund af den bredspektrerede solbeskyttelse, giver den en mere ensartet pigmentering. Resultatet er en sundere, friskere og super fugtmættet hud.

så prøv det hvis du trænger til nogle nye creamer og forandring.

rigtig god søndag…